Умни пари(Издателство “Сиела, 2018) на Стойне Василев е книгата, която

...
 Умни пари(Издателство “Сиела, 2018) на Стойне Василев е книгата, която
Коментари Харесай

Умни пари от Стойне Василев


 „ Умни пари ”(Издателство “Сиела ”, 2018) на Стойне Василев е книгата, която ще ви помогне да увеличите финансовата си просветеност, като по този начин ще постигнете финансова незавизимост и триумф за вашия бизнес. 

Наръчникът по проличава финанси и вложение в България, ще ви разкрие по какъв начин да управлявате парите си, по какъв начин да търсите вложения с по-висока рентабилност, по какъв начин да си осигурите почтени старини и още доста други. Всички тези практични препоръки са събирани в продължение на повече от 20 години. Опитът на Стойне Василев като самостоятелен финан­сов съветник, вложител, бизнесмен, създател на Мениджър Нюз и притежател на най-популярния уебсайт за персонални финанси – SmartMoney.bg, го вършат превъзходен наставник, на който можете да се доверите.

“Раят и Адът са в самите нас и в нашето отношение към това, което ни се случва. ” С този откъс създателят недвусмислено акцентира, че с цел да се реализира стремежи триумф, преди всичко човек би трябвало да помени менталната си настройка. Само по този метод всеки един от нас ще може да се любува на живота, а няма да се тревожи единствено за пари. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР